Dakreiniging

Het kan voorkomen dat het dak van uw woning of bedrijfspand is vervuild. In veel gevallen zijn mossen of algen de boosdoener. Maar ook vogeluitwerpselen en kalkaanslag kunnen de oorzaak zijn van een vervuild dak. MDM Dakonderhoud helpt u graag bij het uitvoeren van een vakkundige dakreiniging.

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van alle daken. U haalt met MDM Dakonderhoud een echte vakman in huis. Wij reinigen daken van vrijstaande woningen, rijtjeshuizen en bedrijfspanden. Met een professionele dakreiniging van MDM Dakonderhoud ziet uw dak er weer netjes, schoon en verzorgd uit.

Dakreiniging met behulp van moderne technieken

Bij het reinigen van uw dak bekijken we goed wat voor type dakbedekking u heeft en wat de ernst van de vervuiling is. Op basis hiervan bepalen we waterkracht die we gaan inzetten om uw dak te reinigen. Onder gepaste hogedruk worden uw dakpannen gereinigd. Doordat we de waterdruk zelf goed kunnen controleren kunnen wij uw dak optimaal reinigen.

Wanneer uw dakpannen wat ouder zijn bestaat er de kans dat uw dakpannen broos zijn geworden. Een broze dakpan is vaak gevoelig voor lekkage en het aantrekken van vuil. In dit geval adviseren wij u om uw dakpannen te behandelen met een dakcoating of beschermmiddel. Ook hier kunnen wij u bij helpen.

Extra opties waar u voor kunt kiezen

Bent u op zoek naar een permanente oplossing tegen een vervuild dak? Dan kunt u er voor kiezen om uw dak vakkundig te laten impregneren met een beschermingsmiddel. Een hoogwaardige beschermlaag zorgt ervoor dat water en vuil absorberen. Een hoogwaardig beschermmiddel biedt een permanente oplossing tegen vuil omdat de beschermlaag er voor zorgt dat vuil niet meer kan hechten aan uw dakbedekking.

Een alternatief voor het impregneren van uw dak, is het aanbrengen van een dakcoating. Een dakcoating is een kleurcoating die aangebracht wordt op uw dakbedekking. Dakcoating is beschikbaar in iedere kleur en heeft dezelfde beschermende capaciteiten als onze transparante beschermmiddelen.

Als u kiest voor impregneren of dakcoating, dan dient uw dak eerst goed te worden gereinigd door MDM Dakonderhoud. Tijdens het reinigen van uw dak wordt al het oppervlakkige vuil schoongemaakt en worden tevens de reeds genestelde worteltjes verwijderd.

Tijdens het reinigen van uw dak worden al het vuil en eventuele nestresten verwijderd.

Is uw dak toe aan een reiniging?


Uw dak reinigen en ontdoen van bladeren en algen? Bel direct voor een afspraak!

06 – 417 295 52